Sečenje po meri

Kupovinom gotovog komadnog nameštaja često ne možemo da ispunimo sve zahteve koje pred nas postavljaju željeni način upotrebe, raspoloživ prostor, dizajn i kvalitet dezena, izbor materijala i slično.

Secenje po meri - radnik u uniformi

Sečenje po meri nam omogućava da osmislimo i napravimo unikatan komad nameštaja, prilagođen našem ukusu i potrebama.

Rezanje univer i medijapan ploča vrši se na vrhunskim horizontalnim formatizerima (Holz-Her), kod kojih je preciznost dovedena do maksimuma – sečenje se vrši sa tačnošću od jednog milimetra.

Secenje po meri

Precizno krivolinijsko i kosolinijsko sečenje, prosecanje otvora raznih veličina i namena (otvor za staklo na vratima, otvori na kuhinjskoj radnoj ploči za ugradnu sudoperu i električnu ploču, itd) vrši se na CNC mašini.

Krivolinijsko secenje po meri

Obrada ivica isečenog materijala i nanošenje plastficiranih traka na naznačene strane pojedinačnih komada radi se na mašinama za kantovanje pločastog materijala.

Velikim izborom različitih dezena probranih, kvalitetnih materijala (preko 550 dezena univera i 450 dezena kuhinjskih radnih ploča), te vrhunskim kvalitetom kojim vršimo sečenje po meri i obradu materijala, ali i znanjem stečenim kroz dugogodišnje iskustvo, pozivamo Vas da postanete deo naše zadovoljne klijentele.

Pretraga dezena

Maticne celije

Maticne celice

Maticni kletki

Prenatalni test

Menjacnica

Kursna lista

Salon lepote

Selidbe Beograd

Burger Dubai