Kuhinjske radne ploče

Kuhinjske radne ploče imaju isti sirovinski sastav i proizvodni proces kao kod univer ploča. Proizvode se u dimenzijama standardizovanim za njihovu namenu (širina je 600 mm, a izbor debljine materijala je ponuđen u varijaciji od 28 mm i 38 mm).

 

Kuninjske radne ploče


Folija koja je nalepljena na kuhinjske radne ploče je ojačana, otpornija je na na uticaje sredine u kojima se ploča koristi – vodootporana je i pojačane su joj termičke karakteristike. Da bi njena funkcinalnost bila optimalna, prilikom ugradnje sudopera i sl, svaki njen presek mora se zaštiti nanošenjem kant trake i silikonskih zaptivača.

 

Katalog dezena kuhinjskih radnih ploča

 

I pored njenih poboljšanih karakteristika, na njenu plastičnu površinu ne sme se direktno odlagati jako zagrejano posuđe (naročito posuđe izrađeno od materijala koji se ekstremno jako zagrejava i dugo zadržava toplinu – teflonsko posuđe, Metalac i Zepter posuđe...).

 

Kuninjske radne ploče izložene u Eurohrast prodajnom salonu

 

U prodaji imamo preko 450 različitih dezena radnih ploča debljine 28 mm i 38 mm proizvođača Falco, Kaindl, Kronospan, Egger, Duropal, Pfleiderer i Stilles.

Kod nas možete da kupite ravne i zaobljene aluminijumske diht lajsne koje se seku na meru i tako prodaju, te odgovarujuće uglove i završetke za njih.

 

Kuninjske radne ploce: Falco, Kronospan, StilLes, Pfleiderer, Egger, Wodego, Kaindl 

Pretraga dezena

Maticne celije

Maticne celice

Maticni kletki

Prenatalni test

Menjacnica

Kursna lista

Salon lepote

Selidbe Beograd

Burger Dubai